ÇİFTLİKKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ İLE ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

4/24/2022

ÇİFTLİKKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ İLE ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Çiftlikköy Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği 23 Nisan Şenlik Etkinlikleri, çocuklardan ve ailelerinden büyük ilgi gördü. Çiftlikköy Belediyesi Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen etkinliklere katılan çocuklar, oyun ve eğlence dolu aktivitelerle adeta eğlenceye doydu. Şişme oyun parkları ve canlı langırt gibi etkinliklerin yanı sıra yüz boyama, fabl karakterlerin de yer aldığı eğlencelerde Sihirbaz Uygar Çolak da yaptığı illüzyonlarla izleyenlerden büyük alkış aldı.

Etkinlik alanını eşi Bayan Nursel Silpagar ile birlikte ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, çocuklardan büyük ilgi görürken hatıra fotoğrafı çekilme isteklerini de kırmadı. Başkan Silpagar ve Bayan Silpagar, çocuklara Osmanlı macunu şekerlerini de kendi elleriyle ikram etti. İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin’in de ziyaret ettiği şenlik alanında eğlenceler akşam saatlerine kadar devam etti.

Çiftlikköy 23 Nisan Çocuk Şenliği ile çocukların eğlenceli zamanlar geçirdiğini ifade eden Başkan Silpagar, “Sevgili çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşkusunu beraberce yaşadık. Çiftlikköy Belediye Halı Sahası’ndaki oyun ve eğlence dolu etkinliklerimizde çocuklarımızla bir araya geldik. Günün hatırası olarak birlikte fotoğraflar çekildik. Tüm çocuklarımız bu bayram sevincini hak ediyor, bayramları kutlu olsun” diye konuştu.