YALOVA BELEDÝYESÝ’NDEN ENGELLÝ VATANDAÞLARA DESTEK

6/26/2021

YALOVA BELEDÝYESÝ’NDEN ENGELLÝ VATANDAÞLARA DESTEK

Yalova Belediyesi ile Çalýþma ve Ýþ Kurumu Müdürlüðü (ÝÞKUR) arasýnda ‘Engelli ve Ýþveren Buluþmalarý’ baþlýklý karþýlýklý protokol imzalandý.

Yalova Belediye Baþkan Vekili Mustafa Tutuk ve ÝÞKUR Ýl Müdürü Erhan Dede arasýnda imzalanan protokolle Salý günleri saat 14:00’da Gazipaþa Caddesi üzerinde bulanan ‘Engelsiz Cafe’ de engelli bireyler ile iþverenlerin buluþmasý saðlanacak.

Yalova Belediyesi olarak engelli bireylere önem verdiklerini belirten Baþkan Vekili Tutuk; “ÝÞKUR Ýl Müdürümüz Erhan Bey, engelli bireylerin istihdamý için çalýþmalar baþlattýklarýný bize bildirdiler. Engelli bireylerin daha kolay ve zorlanmadan iþveren ile buluþmalarý için bir hizmet noktasý aradýklarýný ilettiler. Bizde Yalova Belediyesi olarak engelli vatandaþlarýmýza daha iyi ve eriþilebilir þartlarda hizmet sunumu için çalýþma baþlattýk. ÝÞKUR Ýl Müdürlüðümüzle yaptýðýmýz iþbirliði ile Engelsiz Cafe’mizin tüm imkânlarýný bu görüþmeler için tahsis etme kararý aldýk. Engelli hemþerilerimize hayýrlý uðurlu olsun” dedi.