YALOVA BELEDÝYESÝ, TAM BANA GÖRE GENÇLÝK FESTÝVALÝ’NDE

10/6/2022

YALOVA BELEDÝYESÝ, TAM BANA GÖRE GENÇLÝK FESTÝVALÝ’NDE

Yalova Belediye Baþkan Vekili Mustafa Tutuk, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn katýlýmlarýyla baþlayan ‘Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ne katýldý. AK Parti Yerel Yönetimler Baþkanlýðý tarafýndan düzenlenen festivalde Yalova Belediyesi standý da yer aldý.

Ankara’da Baþkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ve Türkiye'nin en büyük gençlik festivali olma özelliði taþýyan etkinlikte; müzik dinletileri, konserler, genç sanatçýlarýn sahneleri, tiyatro, sinema ve e-spor etkinlikleri gerçekleþtiriliyor.

VR Gözlük ile Yürüyen Köþk Turu

Yalova Belediyesi, kurduðu stantta çevre abidesi Yürüyen Köþk’ün, VR gözlük ile tanýtýmýný gerçekleþtiriyor. Ýlk kez yapýlan bu uygulama ile ziyaretçiler, Yürüyen Köþk’ü sanal gerçeklik gözlüðü ile gezme imkaný buluyor. Ayrýca Yalova Belediyesi yetkilileri tarafýndan ziyaretçilere kaðýt yapýmý hakkýnda bilgiler de aktarýlýyor. Katýlýmcýlar, kendi kaðýtlarýný kendileri yapabiliyor.

Baþkan Vekili Mustafa Tutuk Standýn Baþýnda

152 belediyenin stant açtýðý festivale Baþkan Vekili Mustafa Tutuk da katýlarak Yalova Belediyesi standýnda yerini aldý. AK Parti Yerel Yönetimler Baþkaný ve Genel Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Özhaseki’yi stantta aðýrlayan Baþkan Vekili Tutuk, Yalova’da gerçekleþtirdiði çalýþmalar hakkýnda kendisine bilgiler verip fikir alýþveriþinde bulundu. Birçok belediye baþkaný ve katýlýmcý ile Yalova Belediyesi standýnda buluþan Baþkan Vekili Tutuk, Yalova’nýn tanýtýmýný kendisi yaparak þehre özgü çeþitli hediye takdimlerinde bulunup Yalova Sütlüsü ikramýnda bulundu.

3 Milyonun üzerinde ziyaretçinin hedeflendiði festival, 9 Ekim Pazar günü sona erecek.